[已解決] 救命呀!!!! iPhone 4s 更新變reset做原廠 - iPhone4.TW

會員登入

顯示結果從 1 到 5 共計 5 條

新生報到

註冊日期:11-08-2012
    謝謝你: 0
    在 0篇文章中獲得 0個感謝
    點好呀?
    本來想更新,點知唔小心禁錯制變左做原廠設定呀
    我想要變番做原廠之前.
    我想要番d相呀 所有野
    可以點做呀?
    我icloud有account but冇備份
    itunes 備份只係9月30日有only 30日打後d野都冇曬
    同埋ITUNES有冇備份相?
    有冇D software可以help到我?
    定係我拎去比人整?人地整唔整到?

新生報到

註冊日期:05-19-2011
    在 0篇文章中獲得 0個感謝
    你確定你打的東西有人看懂嗎 ?
    這邊是台灣論壇,不是香港論壇

kuomy2 的頭像

愛用者

註冊日期:03-03-2011
    在 6篇文章中獲得 8個感謝
    我整個看不懂你想表達什麼你太神了

adonis0602 的頭像

超熱血的愛用者

註冊日期:12-24-2011
    謝謝你: 78
    在 633篇文章中獲得 752個感謝
    簡單說 沒備份沒得搞

p5351280 的頭像

超熱血的愛用者

註冊日期:10-08-2011
    謝謝你: 11
    在 46篇文章中獲得 58個感謝
    看不懂啊= =

相似的主題

1. [求助] 救命呀 變成原廠手機了
    由Mercywang論壇中iPhone 疑難雜症發問區
    回覆: 3
    最後發表: 09-01-2012, 13:51
  2. [已解決] 4s跟4/JB後如何回復~原廠~步驟該如何做呢?
    由tiger6論壇中解鎖優化討論區
    回覆: 2
    最後發表: 04-18-2012, 01:44
  3. iphone更新後 還有辦法恢復原廠韌體嗎??
    由84895414論壇中iPhone 疑難雜症發問區
    回覆: 1
    最後發表: 07-22-2010, 03:14
  4. [求助] 救命阿!我的IPHONE更新後掛掉了
    由bkyoyo0923論壇中iPhone 疑難雜症發問區
    最後發表: 02-25-2010, 21:22
  5. [求助] 我的iphone在台灣不能使用了...救命呀!
    由aptonwu論壇中iPhone 疑難雜症發問區
    最後發表: 09-05-2008, 12:24

發文規則

• 不可以發表新主題
  • 不可以發表回覆
  • 不可以上傳附件
  • 不可以編輯自己的文章
  •  
回到此頁頂端