PDA

瀏覽完整版本 : [求助] 用Make It Mine改名問題...

osaka.son
10-27-2010, 19:21
大家好...本人用開Make It Mine改Carrier的名字...但長度有限...睇唔曬, 佢有"..."係後面
XXX...
咁樣...我想請教大家有咩方法可以改到睇曬全個名?
我找唔到方法去改?
定根本冇得改...?
大家比吓意見...唔用.png去改...想用番自己字做carrier(眼汪汪)

alanlin1017
10-27-2010, 19:28
大家好...本人用開Make It Mine改Carrier的名字...但長度有限...睇唔曬, 佢有"..."係後面
XXX...
我找唔到方法去改?
定根本冇得改...?
大家比吓意見...唔用.png去改...想用番自己字做carrier(眼汪汪)

你的香港話,應該看的懂的很少吧,可以用中文寫的清楚點嗎?

AaronZaza
10-27-2010, 19:28
XXX...
我找唔到方法去改?
定根本冇得改...?
來每個地方,最少也要尊重一下主人,
在台灣的環境,你打得字根本沒人看得懂,沒人會回應你的,
如果一直很堅持喜歡打這種廣東話,誠心的建議您回香港,慢走不送。

osaka.son
10-27-2010, 20:44
大家好...本人用Make It Mine去修改Carrier的名字...長度有限的, 看不到全部字, 有"..."在後面的"XXX..."

這樣...我想請問大家有任何方法可以看到全名嗎?
我找不到方法做?
還是沒有的?
大家比少少意見...不想用.png改...想用回自己文字做carrier

DarkFat
10-27-2010, 22:01
香港同胞OK啦,
"比小小" 應該是 "給一點"

Make it mine 個人經驗不是太多,不過感覺上並不是很強大,五個字以內為佳
寫個人名勉強,想要寫多些,可能要找跑馬燈
可以用來改Logo更炫
參考
https://iphone4.tw/forums/showthread.php?t=78862