[求助] 求600~790$ 耳罩式耳機!!!! - iPhone4.TW

會員登入

第1頁,共2頁 12 最後最後
顯示結果從 1 到 10 共計 13 條

新生報到

註冊日期:06-07-2012
    謝謝你: 0
    在 0篇文章中獲得 0個感謝
    我想要D大隻果類(唔知點叫-,-)姐係包耳仔似頭盔咁果D

600~700有冇d又形有令又好聽嫁**?

唔該比D意見~

我又想問!AERIAL7 tank係音質又好唔好呢**?

大家比下意見啦**

我中意聽K POP ,重beats =]

用galaxy s2

iKason98 的頭像

愛用者

註冊日期:03-09-2012
    在 3篇文章中獲得 3個感謝
    600-700 hkd or twd?

新生報到

引用 作者: iKason98 查看文章
    600-700 hkd or twd?
    600~700 hkD

andypigman 的頭像

愛用者

註冊日期:11-25-2008
    謝謝你: 10
    在 5篇文章中獲得 11個感謝
    Denon D1100 ?

愛用者

Urban ears ok嗎?skull candy 也行哦!

新生報到

好似好正! 但over左Budget- -!!

新生報到

如果可以的!可以介紹下有冇邊隻特別好又係budget內?!! thx

愛用者

Sennheiser hd 449,280 pro,439,228,438

愛用者

Skull candy 的hesh 2 也只60 usd......不行嗎?

愛用者

上y!拍la!

相似的主題

1. [分享] 耳機的裝飾藝術-耳機也要穿耳洞?
    由vapership論壇中耳機音響專區
    回覆: 0
    最後發表: 04-06-2012, 14:55
  2. [音響耳機] 想買MONSTER BEATS的耳塞式耳機
    由juan24681379論壇中敗家情報區
    回覆: 16
    最後發表: 03-07-2012, 10:44
  3. [求助] 我的耳機沒有插,卻在耳機模式
    由tv9592論壇中故障維修相關
    回覆: 0
    最後發表: 01-21-2012, 19:03
  4. [音響耳機] 有這樣的耳塞式耳機嗎
    由joanna_kuo論壇中耳機音響專區
    回覆: 20
    最後發表: 03-29-2010, 14:34
  5. [消息] Nikon UP300x 全罩式耳機+顯示器
    由吉米丘論壇中敗家情報區
    回覆: 2
    最後發表: 02-08-2009, 10:55

發文規則

• 不可以發表新主題
  • 不可以發表回覆
  • 不可以上傳附件
  • 不可以編輯自己的文章
  •  
回到此頁頂端